14 Φεβρουαρίου 2021

Ετοιμάζεται...

Είναι γεγονός ότι μπορεί να μην έχετε νέα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε το πιστό και αγαπημένο μας κοινό - ούτε φυσικά και όσους άλλους τυχαίνει να ενδιαφέρονται για το Retro Planet, το μοναδικό αποκλειστικά έντυπο περιοδικό για το retro computing και το retro gaming στην Ελλάδα, και ένα από τα ελάχιστα παγκοσμίως.

Βλέπετε, τον περισσότερο καιρό αναλώνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας στην δημιουργία του επόμενου τεύχους του περιοδικού, με αποτέλεσμα, η επικοινωνία μας μαζί σας μέσα από το website του Retro Planet να είναι τόσο συχνή όσο συχνές είναι και οι βραδυνές μας έξοδοι εν καιρώ πανδημίας. Ευελπιστούμε ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει μία βελτίωση (και στα δύο).

Στο 31ο τεύχος του Retro Planet που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο - και, εκτός απροόπτου χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση (fingers crossed) - την τιμητική του έχει ο Atari ST, ο ένας και μοναδικός Jackintosh, ο υπολογιστής που πρώτος απ' όλους έβαλε στα σπίτια των χρηστών την 16bit αρχιτεκτονική και το graphical user interface. Έτσι λοιπόν, το εξώφυλλο του νέου τεύχους κατακλύζεται από το πράσινο του GEM, όπως θα ταίριαζε στην περίσταση.

Για τα υπόλοιπα θα αναφερθούμε εκτενέστερα με την έλευση του Μαρτίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το 31ο τεύχος. Παραμείνατε συντονισμένοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου