28 Μαΐου 2021

A sneak preview

Μπορεί να τηρήσαμε σιγή ιχθύος τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι μείναμε άπραγοι. Καθώς οι πράξεις διαχρονικά μιλούν πολύ περισσότερο από τα λόγια, έτσι κι εμείς πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά για να ετοιμάσουμε εγκαίρως το νέο τεύχος του Retro Planet. Και, μαντέψτε: τα καταφέραμε!

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο εκτός απροόπτου θα σας ανακοινώσουμε από αυτή τη σελίδα την κυκλοφορία του εν λόγω τεύχος, οπότε (παρα)μείνετε συντονισμένοι. Μέχρι τότε, ας ρίξουμε μια κρυφή ματιά σε ένα κομμάτι του εξωφύλλου του περιοδικού, τι λέτε;


Ω, ναι: όσοι εντοπίσατε κάτι γνώριμο, δεν πέσατε έξω. Το (όχι και τόσο συμπαθές) εξωγήινο τέρας της εικόνας είχε κοσμήσει το εξώφυλλο ενός παιχνιδιού της Team 17 για την Amiga 1200 στα 90s. Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, στο ίδιο το παιχνίδι ήθελε γενναίες δόσεις φαντασίας για να συνδέσει κάποιος αυτά που έβλεπε επί της οθόνης με αυτό το πλάσμα, αλλά ας είναι: σχεδόν 30 χρόνια μετά τελικά μπήκαν όλα σε τάξη. 

Επειδή ίσως να μην καταλαβαίνετε για ποιο ακριβώς πράγμα μιλάμε, κάντε υπομονή μερικές μέρες και θα μάθετε, εντάξει; Το υποσχόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου