05 Δεκεμβρίου 2020

Καλό μήνα με το 30ο τεύχος να... ψήνεται!

Φίλες και φίλοι του Retro Planet καλή σας μέρα και καλό μήνα! Βρισκόμαστε ήδη στο χρονικό διάστημα που κανονικά θα κυκλοφορούσε/ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του περιοδικού μας και σας έχουμε μερικά καλά και μερικά κακά νέα.

Τα καλά νέα είναι ότι όλη η ύλη είναι έτοιμη, κείμενα, φωτογραφίες, screenshots, διορθώσεις, όλα έχουν ολοκληρωθεί. Μέχρι και το εξώφυλλο είναι έτοιμο, όπως θα δείτε παρακάτω. Τα κακά νέα είναι ότι δεν μπορούμε ακόμα να πάρουμε την άγουσα για το τυπογραφείο, λόγω φόρτου εργασίας του DTP artist μας. Βλέπετε, ο εν λόγω συμπαθής κύριος δεν επιμελείται μονάχα το Retro Planet, αλλά και αρκετές άλλες περιοδικές εκδόσεις, οι οποίες, το διάστημα πριν τις γιορτές είναι στο φόρτε τους με έξτρα ειδικές & εορταστικές εκδόσεις κλπ. Το αποτέλεσμα είναι ή να πηγαίνει λίγο πίσω το Retro Planet (σνιφ!) ή να πρέπει να είναι έτοιμο από άποψη ύλης από τον... Σεπτέμβριο (!), πράγμα που, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εφικτό, καθώς, παραδοσιακά, τον Σεπτέμβριο ασχολούμαστε με την κυκλοφορία του τεύχους... Σεπτεμβρίου. Έτσι λοιπόν, ως απόρροια των παραπάνω, η κυκλοφορία του 30ου μας τεύχους θα πάει λίγο πίσω, κάπου προς τα Χριστούγεννα με Πρωτοχρονιά μεριά. Δεν χαιρόμαστε με αυτό και - πιστέψτε μας - κάθε άλλο παρά μας βολεύει, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Τουλάχιστον θα σας (και μας) παρατείνουμε ίσως λίγο το εορταστικό κλίμα, πράγμα ίσως αρκετά σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε...

Θα σας αφήσουμε με το - εορταστικό όσο δεν πάει - εξώφυλλο του 30ου τεύχους, από το οποίο μπορείτε να πάρετε και μια καλή ιδέα για την ύλη του περιοδικού που θα έχετε να διαβάσετε πέρα από τις μόνιμες στήλες. Να είστε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας και θα τα πούμε ξανά σύντομα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου