12 Ιανουαρίου 2021

(επανα)Κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος του Retro Planet!

Εντάξει, να ανοίγεις το κιβώτιο με τα φρεσκοτυπωμένα τεύχη όπως το παρέλαβες από το τυπογραφείο και να αντικρίζεις αυτή την εικόνα; Αξία ανεκτίμητη που έλεγε και η διαφήμιση...

Έχουμε 2021 και τότε ήταν 2013. 8 χρονάκια μας πήρε μέχρι να αποφασίσουμε να κάνουμε αυτό που κατά καιρούς μας ζήτησαν τόσοι και τόσοι αναγνώστες μας, να επανατυπώσουμε δηλαδή το - ιστορικό, πλέον - πρώτο τεύχος του Retro Planet.

Η επανεκτύπωση έγινε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων φυσικά, και ο μόνος σκοπός αυτής ήταν να δώσουμε σε σταθερούς/τακτικούς αναγνώστες μας την ευκαιρία και τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τη συλλογή τους, καθώς κάποιοι μας ανακάλυψαν ένα τσακ πιο αργά (ή και λίγο περισσότερο) από τον Σεπτέμβριο του 2013.


Επειδή λοιπόν ο σκοπός μας ήταν να ικανοποιήσουμε και ταυτόχρονα να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που επί χρόνια στηρίζουν το Retro Planet, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι, επειδή ακριβώς είναι περιορισμένος ο αριθμός των τευχών της επανεκτύπωσης, θα προηγηθούν οι τακτικοί αναγνώστες και στη συνέχεια, αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα, θα εξυπηρετηθεί και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος.


Αν λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε το πρώτο τεύχος του Retro Planet και να κάνετε τις αναπόφευκτες συγκρίσεις του τότε με το σήμερα, του πρωτόλειου με το σύγχρονο, της αρχικής συντακτικής ομάδας με την τωρινή ή, απλά, θέλετε να το έχετε, τότε στείλτε μας email στην διεύθυνση retroplanetmagazine παπάκι gmail τελεία com ή απλά συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο κάτω δεξιά (αλλά τέρμα κάτω, μιλάμε) μέρος της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου