30 Αυγούστου 2021

Έρχεται...

Φτάσαμε ήδη στο τέλος ενός ακόμα καλοκαιριού, το οποίο για κάποιους μπορεί να ήταν μια περίοδος ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς μετά από ένα ακόμα ψυχοφθόρο lockdown, αλλά για άλλους, κυρίως λόγω των πυρκαγιών, μπορεί να σηματοδότησε την αρχή ενός Γολγοθά. Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους, παθόντες και μη.

Καθώς λοιπόν, όπως γράφαμε και πριν, ένα ακόμη καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, εδώ στο Retro Planet θα υποδεχτούμε για άλλη μια φορά την έλευση του φθινοπώρου με ένα ακόμη τεύχος του περιοδικού, το 33ο. Καθώς ξεκινήσαμε (πολύ) πίσω, τον Σεπτέμβριο του 2013, με το νέο τεύχος του RP που θα κυκλοφορήσει σύντομα σηματοδοτείται η συμπλήρωση 8 χρόνων ζωής του περιοδικού και η είσοδος στον 9ο χρόνο κυκλοφορίας του (εδώ μπαίνουν τα απαραίτητα επιφωνήματα θαυμασμού).

Το 33ο τεύχος του Retro Planet έχει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, τα οποία φυσικά θα σας τα παρουσιάσουμε λίαν συντόμως, όταν με το καλό θα έχουμε τα τυπωμένα αντίτυπα στα χέρια μας. Μέχρι τότε σας αφήνουμε με το... μισό εξώφυλλο (!) ως ελάχιστη πρόγευση των όσων πρόκειται να ακολουθήσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου