23 Δεκεμβρίου 2021

Καλά Χριστούγεννα!

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα (και έπεται και η Πρωτοχρονιά) όλοι εμείς στο Retro Planet θέλουμε να μεταφέρουμε τις ζεστές και ειλικρινείς ευχές μας στους αναγνώστες μας αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο που βασανίζεται καθημερινά από τον COVID-19, την ακρίβεια, την κίνηση στους δρόμους και πολλά άλλα που κάνουν τη ζωή μας ώρες-ώρες βάσανο.

Όπως σας ξαναγράψαμε στην προ-προηγούμενη ανάρτηση, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας του DTP artist του περιοδικού, το 34ο τεύχος του Retro Planet θα κυκλοφορήσει μέσα στον Γενάρη αντί για τον Δεκέμβρη που είναι κανονικά η ώρα του. Δεν θέλουμε να ανησυχείτε, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και ήδη ετοιμάζουμε το τεύχος του Μαρτίου, γιατί, ως γνωστών, των φρονίμων (συντακτών) τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Σας αφήνουμε λοιπόν με τις θερμότερες ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος και μακάρι να περάσουμε όλοι αυτές τις μέρες μακριά από αρρώστιες παρέα με ανθρώπους που τους αγαπάμε και μας αγαπούν.

Καλές γιορτές!

Απόσπασμα από το εξώφυλλο του 10ου τεύχους του Retro Planet, από τα Χριστούγεννα του 2015. Αν μας ρωτήσετε πότε πέρασαν κιόλας 6 χρόνια να είστε βέβαιοι πως δεν θα ξέρουμε τι να σας απαντήσουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου